lördag 6 september 2008

Maginfluensa

Idag är det mycket "synd om" mig för jag har en maginfluensa som inte är av denna världen. Nu undrar jag om det kan smitta via mail? En av mina VFU-studenter kunde inte komma på möte i onsdags p.g.a. det skrev han? För att ni skall förstå hur mycket uppmuntran jag behöver, så vet tidigare läsare att jag har utedass och det är väl allmänt känt att det busregnaridag och gjorde så inatt. Ingen sömn i natt praktiskt taget! Kan det bli värre? De stackars barnbarnen som sov över här inatt fick hämtas av pappa tidigt imorse.
Jag sitter med sängvärmare (Hot water bottle) på magen för jag kan inte hålla värmen och då tänker jag på att jag borde kanske göra ett snitsigt mjukt fodral till den. Det får bli ett textilt litet projekt snart. Är kanske på bättringsvägen trots allt?

3 kommentarer:

PetraO sa...

Stackars, stackars dig! Så fort du känner dig lite piggare tycker jag absolut att du ska fixa§ett fodral till din magvärmare! Kramar Petra

Howdy Sailor sa...

Stackare. Åh, vad jag hoppas att Sjuåringen inte smittade dig med en kram. Han hade ju det i onsdags men har varit symtomfri sen dess. Och så fick han sova hos dig inatt. Jag är en oansvarig mor som offrar min svärmor på det sättet.
Kram

Janette sa...

Stackars liten! magsjuka är det absolut värsta som finns! men det låter som om du är på bättringsvägen, vilket är bra :-)