söndag 23 augusti 2009

Dahlior till lyst och nöje
Som jag tidigare sagt är jag mycket nöjd med rabatten som jag anlade för dahliorna. Det har vuxit och blommat så det har stått härliga till. Faktiskt långt över förväntan! Det är också så ljuvligt att kunna gå ut och plocka fantastiska buketter, utan att det syns i rabatten.

I morse, när jag låg i min mans säng och blev serverad kaffe på sängen, lyste solen så vackert genom blommorna att jag var tvungen att visa det för dig.

7 kommentarer:

Evas Passion sa...

jattefina!!!!du har verkligen grona fingrar!!!!

frisky frog sa...

Mmm, kaffe på sängen... och så vackra blommor.
/Kram

blomman sa...

Underbara..Har inga dalior själv, så avundsjuk på alla som har. Jag har inget bra ställe att förvara dem på vintern. Jag måste nog skaffa ett...Och komma ihåg att ta upp dem innan de förfryser..

Tant Kofta sa...

Dahlior är sensommarens primadonnor. de slåt allt i lyskraft.
Många ha det bra hälsningar från Koftan

Carina sa...

Tänk när jag växte upp så hade tanterna dahlior i varenda trädgård och jag tyckte det var så fint. Sedan tyckte jag nog mest att det var mossigt. Men numera är jag tillräckligt gammal för att säga att det är så ruskigt vackra blommer de där. Tur jag har dig.

fale artut sa...

Massor med sommar i dina bilder!
Tack!

makiato sa...

Mmm! Det är precis den känslan jag också vill ha, bara gå ut att plocka ett fång utan att det blir tomt i rabatten. Underbara Dahlior!