fredag 31 juli 2009

Stora spetskragen

Idag, när jag kom in på bloggen stod räkneverket på 33334! Tänk om alla siffrorna hade varit 3:or. (Men de måste ju varit det strax innan) Undrar om det har något symboliskt värde? Det är kanske min turdag idag? Jag skulle iallafall önska mig det i allt stormande regn-elende. Alla blommor verkar omkullblåsta eller sönderregnade. Vi får se!
Igår var vi alla hos släktingar i Lysekil. Det är alltid jättetrevligt att träffas och man ser att mina och deras killar trivs så väldigt bra tillsammans. Jag fick också hälsa på den yngsta släktingen, lilla Norma, Ellen, Kristina, en månad gammal igår. Hon var en liten underbar varelse. Gud vad det är gulligt med babisar!
På vägen dit skulle vi till Bohusläns museum, för jag ville se Bohus Stickning-utställningen och köpa ett kit till någon av tröjorna. Det var svårt att välja, för det finns många som är vackra och de passar i olika sammanhang. Det blev till slut min man som övertygade mig om att jag skulle ta Stora Spetskragen. Den är tidlös och passar i många sammanhang. Jag skall dock inte börja sticka på den förrän jag avslutat några UFO:n. Det har jag lovat mig själv. Här kan ni se härligheten!
9 kommentarer:

Evas Passion sa...

gud vad vacker troja!!!!!den ar underbar!!!!hoppas ni far battre vader.ha det sa bra!!!

MiA sa...

Häftigt! Modigt av dej att ge dej på ett så stort arbete :) Lycka till!

Eva i Stäket sa...

Den bohuströjan är jättevacker!!
Hoppas ni får bättre väder snart.

Howdy Sailor sa...

Jag ser inte ens att det är en spetskrage! Ser mer ut som en lusetröja utan löss, men underbart vacker är den i alla fall.

fale artut sa...

Kommer att bli jättevacker, passar ju bra att ha något att se fram emot!

teresa sa...

Lustigt, jag var också på Bohusläns museum igår!
Grattis till Bohus-kitet - det ska bli spännande att få se din tröja växa fram!

PetraO sa...

Och jag var där i tisdags men kunde inte bestämma mig - det finns så mång vackra modeller och jag tycker att du gjorde ett mycket bra val! Kram

Carina sa...

Vad avundsjuk jag blir. Har inte kommit till utställningen ännu men har ju planerat att åka dit. Men jag blir avis på din tröja. Tror jag det att det är svårt att välja för dom är ju vackra allihop, var och en på sitt vis. Vet inte om jag vågar ge mig på en hel tröja. Har ju mina pulsvärmare och dom blev ju sååå vackra.

Damen sa...

Jag vill också! Åka till utställningen och sticka en vacker tröja. Men jag tänkte köpa mönster 116-12 från Drops design. Jag tycker om den där runda mönstringen över axlarna som bohuströjorna har.