onsdag 29 juli 2009

Släktkalas

Foto: Laban Eliasson

På Kristinadagen hade vi släktmingel i trädgården med de representanter av släkten på min pappas sida som bor på Tjörn och som kunde komma. Det finns alltså fler än dem på bilden. Vi var 56 personer i alla åldrar.

Vi serverade ingen hemlagad mat utan meloner av olika sorter och annan frukt, bröd av snackstyp, korvar av olika slag, grekisk fetaost, chèvrecreme, färskostcreme, Chips och dip, oliver, minitomater, rädisor, gurkstavar, paranötter, valnötter, kaffebord med choklad, italienska mandelskorpor, godis m.m.

5 kommentarer:

Evas Passion sa...

kul med slaktkalas!!!!min faster bodde pa tjorn innan sa jag var dar mycket innan pa 80-talet!!!!du har en awards hos mig!ha en bra kvall!

MiA sa...

Åh vad roligt! Och fint att ha ett kort att spara :)

Evas Passion sa...

tack for din kommentar!!!!jag ska prova pa mossan sedan da!!!ha en bra dag!

Torprosen sa...

Vilken trevlig ide´med plockmat som inte behöver tillagas, ofta är det tidsbrist som gör att man inte ställer till med några kalas nu för tiden. Ni såg ut att trivas gott! Kram Torprosen

Samtal från min trädgård sa...

Det är ju supertrevligt och ett sätt att få träffas. Hade också det då jag var hemma i somras, och då är det praktiskt, he-he ;), man kan göra en massa avtal om att träffas, så man slipper ringa runt till alla!