fredag 3 juli 2009

Färdig väska bl.a.


Idag har jag sytt färdigt den virkade väskan till mitt barnbarn. Jag satt på stranden och sydde i fodret och knappen och därmed ville fröken ha den direkt. Jag hade tänkt att ställa upp den snyggt hemma för fotografering, men nu fick jag fånga den i farten, med mindre lyckade foton som resultat. Hoppas ändå att det framgår att det blev ett mönstrat foder i syntettrikå. Jag använder inte så mycket syntet, men en väska till baddräkt m.m. tyckte jag att jag nog borde göra i syntet. Då blir det ju ingen höjdare om fodret är i bomull, så jag letade och fann ett trikåtyg, som kunde matcha i färg. Den nya ägaren var mycket nöjd, det såg jag i hennes ögon och leende, mycket nöjdare än jag.

Vi har också haft simövningar med 6- och 8-åringen. Den äldre gick från 5 simtag till 25 på 10 min. och båda badade ute vid badbryggan där det var djupt. Lillan släppte naturligtvis inte handtagen, men storebror släppte och drog sig ut halvannan meter och simmade in till tryggheten igen. Detta upprepade sig "från 0 till oändligheten". Härligt när havsvattnet håller 22 grader och ungarna kan lära sig simma.

4 kommentarer:

Annabell sa...

Jag förstår att ägarinnan blev överlycklig, verkligen jättesöt!

Lenis sa...

Supersnygg väska! En riktigt rolig modell. Förstår att den blev populär.
/Lenis

petra.m sa...

Den är jåttefin!!! Jag är så virksugen men vet inte vad jag ska välja för garn. Har du nåt bra förslag? Vill att det inte ska vara för tunt utan sådär för nål 3,5-4. Ha en underbar sommar!! Mvh Petra

Mot nya tider sa...

Vilken läcker väska, underbar färg!