fredag 13 mars 2009

Nu blir det helg.

Gumman Tö har gjort framstöt idag, men fortfarande finns flickan Snö i mitt fönster. Jag skall nog inte ta bort henne förrän all risk för återfall är över, tror jag.
Nu har jag varit på uppdrag på Tjörn idag och efteråt tagit en sväng till sommarstugan och vattnat blommorna, sett till huset, hämtat garn m.m. Lanetten är till pågående projekt. Det är lite mörkare än det jag stickat fram- och bakstycke med, men det får fungera till ärmarna i vilket fall som helst, för det finns inget bättre att få tag i.
De rosa och vita nystanen, Muskat, är till babyskor. Inget blått nystan i affären att få tag på. Det är nte så lätt då att göra typiska pojkskor, som alltid efterfrågas.

Nu skall helgen ägnas åt läsning av "Miraklet på Speedy Motors" av Alexander McCall Smith, åttonde eller nionde boken kring "Damernas Dektektivbyrå". Lite stickning på Seawaves Jumper igen skall det också bli och stilla helgfirande med min man. Planerna tidigare i veckan var att ta itu med trädgårsstädningen inför våren, men det ser ut att få vänta.

7 kommentarer:

teresa sa...

Varför kan inte pojkskor vara rosa?!
(Läs Nina Björks "Under det rosa täcket...)

PetraO sa...

Ha en skön helg! Kram

kristina sa...

Hej Teresa!
För mig kan pojkskor vara i vilken färg som helst, men för de presumtiva köparna gäller inte det enligt säljaren.
Trevlig helg!

Tant Kofta sa...

Hej Kristina!
Serien med Damernas detektivbyrå är riktiga måbra böcker.
För mig blir det källaren och blommor för hela slanten. Var på IKEA och fyndade ett Citronträd och en Kalamondin för 150kronor styck så nu är jag "fyndnöjd" som man kan bli ibland.
Ha det gott!
Hälsar Koftan

Howdy Sailor sa...

Ja, visst är det jobbigt med färger för barn. Jag letar febrilt efter en marinblå polo till lillflickan. Jag har gett upp att få den i en tight modell men hittar faktiskt ingen i bredare "killmodell" heller.

Ses vi i helgen?

kristina sa...

Howdy!
Jag kan sy en polo om du skaffar tyg. Vi kommer inte ut i helgen, men troligtvis nästa helg. Vi kommer att vara hemma här.

Monica Hansen sa...

Jag har beställt boken från bibban och ser fram mot den, har lyssnat på nästan alla andra av Smith:)