söndag 8 mars 2009

Kvinnodagen med virkning

Idag har 8 underbara människor varit hos mig och förgyllt min dag med närvaro, engagemang och arbetslust. Här har virkats, snackats och ätits! Tittar du på Tant Koftas blogg så finns det bildbevis. Jag hade dumt nog inte en tanke på foton av verksamheten. Men jag har tagit några bilder på Irländsk virkning för att visa vilka fantastiska saker man gjorde på 1800-talet.
OCH...Tack alla ni som var här!


11 kommentarer:

Tant Kofta sa...

Stort Tack för en trevlig och givande dag. Vad roligt att vi äntligen träffats i IRL.
hej fr. Koftan

MiA sa...

Ojojoj vilket hantverk! Otroligt vackert, och imponerande!

Samtal från min trädgård sa...

Så fina saker man tillverkade för och likadant i dag, fast det är en annan tid.

Garnhumlan sa...

Blir full av beundran. Underbart!

Lenis sa...

Hejsan kristina!
Du sa i din kommentar på min blogg att du var intresserad av toffelboken. Den finns hos Bokus för 65 kronor. Beställde en till igår,så det finns böcker kvar också.

The Willow Fairy sa...

Vilket härkejobb, tänk vilket tålamod de måste haft förr och att man hade tid. Kanske var något för de högre stånden? eller gjordes det för att säljas kanske.

frisky frog sa...

Det verkar som ni hade en härlig söndag. Nu vet dina medvirkorskor det jag redan visste. Du är en härlig inspiratör för oss andra med din kreativa virkning.

Något annat som inspirerar är din härliga tygbeställning. Wow, vilka färger.
/Kram

Akhila's Handblog sa...

Kikade pa foton fran er virk-dag - och gosh blev jag avis. Sag sa himlans kul ut! Du rakar inte ha ditt kompendium/monster pa de sma skorna till salu?! Sa jatte-sota.
Fina tyger fran Stoff och Stil. Jag har snart last sonder deras kataloger, sa det far nog bli en liten bestallning snart.

kristina sa...

Hej Akhila's Handblog!
Roligt att du tycker om de små skorna! Jag vet inte hur jag skall förhålla mig till att sälja mönstret eftersom jag säljer de färdiga skorna, så det får nog vara. De som var här på work-shop hade emellrtid särskilda previlegier.

med nål och tråd sa...

Jag undrar om kvinnor på 1800-talet tillhörde ett annat människosläkte än vad jag gör. Vilket pilljobb, skulle jag aldrig klara av. Helt fantastiskt.

Anonym sa...

Sent om sidor kommer här mitt tack för senast. Det var verkligen en underbart härlig dag på din "virkshop". Veckan har bara rusat iväg, men nu äntligen finns tiden igen. På vägen hem löste jag problemet med mitt slutprojekt, bara för att jag hed fått virka hela dagen och umgås med likasinnade, Tack.

Ni som inte var, försök vara med nästa gång.

Tack igen för god mat
Maria R