fredag 12 december 2008

Ny pojke i släkten

Härom veckan fick jag ett syskonbarnbarn. En liten pojke i en familj med två flickor. Jag kan tänka mig att lyckan var extra stor. Nu kommer det då till babyskorna. Det är inte lika lätt att göra gulliga saker till killar som till tjejer, men här är mitt resultat.På Irland köpte vi detta arrangemang att sätta julkorten i. Nu har ringen kommit upp på väggen och snart kommer kort att vara infästade i spiralen runtom. Rolig lösning tyckte vi. Mycket bättre än den fickan vi tidigare hade (för många år sedan) eller det fat vi haft på senare år. Kanske något för den som jobbar med trådslöjd. Jag tror det skulle bli snyggare i vanlig najtråd.

Idag, en stund då det var dagsljus, såg jag hur vackra färgerna på hyacinten och orchidén var, så det var jag tvungen att ta kort på.

9 kommentarer:

Howdy Sailor sa...

Kom det inte ytterligare ett syskonbarnbarn igår? Vet du vad det blev?

kristina sa...

Howdy,
jo det kom en liten flicka igår. Full fart på virknålen ikväll med grönt och rosa.

Janette sa...

grattis till båda småttingarna

vilken bra ring det verkar vara!

/J

Samtal från min trädgård sa...

Så fina små skor, han blir så fin om fötterna så!

Mot nya tider sa...

Vilka söta skor!

Moxy sa...

Grattis ..Söta skor, du undrade om jag slöjda, det är klart jag gör, sticka små julstrumpor, Syr byxor och stickat lite på bestälning. Men vill inte lägga ut det jag gör efter som det är julklappar.

hea sa...

Underbara babyskor!
Himla bra idé med ringen till julkorten! Här hemma lägger vi dem i en stor silverskål som egentligen är barnens dopskål.

kristina sa...

hea! Jag har aldrig hört någon annan nämna att de har en dopskål i silver. Det har jag också! Jag använder dock inte den till julkort utan till mat på kalas.

Textil stil sa...

Så söta tofflor.Och vilken läcker grön färg på orkidén.Helt enkelt underbar!