söndag 21 december 2008

Änglarna i Skärhamn

Igår var vi på Tjörn för att se operan Thaïs i direktsändning från Metropolitan. Underbart vackert, en verklig upplevelse i skönhet för alla sinnen. Men det var inte det jag ville berätta om, utan att vi gjorde andra saker också när vi ändå var där. Det var en utställning på biblioteket som hette Änglarna i Skärhamn. Sara Hansson, invandrad från England, ställde ut egna konstverk i form av "dockor", samt resultatet av en studiecirkel i broderi med änglar som tema. Massverkans lag med alla olika änglar i de mest fantastiska skapelser var helt underbart att se. Gå dit om du kan!


Nu är det så att man kan gå kurs till våren för Sara. En kurs handlar om att brodera och skapa änglar och en distanskurs handlar om ATC-Arts Trading Cards. Båda prospekten finns här nedan. Klicka på dem och de förstoras så att du kan läsa. Distanskursen startar bara om tillräckligt många anmäler sig. Jag känner mig jättesugen på den!


3 kommentarer:

PetraO sa...

Oj vad spännande det låter - vi måste prata vidare om detta imorgon!!

Howdy Sailor sa...

Ja, visst är det en spännande utställning! Dessutom är Sara granne med mig -- visste du det?

Gunnels blog sa...

Så kul att du har bilder från utställningen här på din blogg. Jag hade tyvärr inte möjlighet att se den, men har tre vänner som var med på kursen / utställningen !