tisdag 2 december 2008

Kamera- alt. datorhaveri

Jag skulle just lägga in lite bilder som passade i dessa adventstider, men jag dabbade mig och det blev omedelbar avstängning av datorn. Jag har aldrig varit med om att datorn har stängt av sig själv på sekunden. Man är ju van vid att den kollar allt innan den verkligen slutligen stänger sig. Nu ställer jag en fråga till den som ev. tror sig veta hur jag skall lösa eländet!
Jag kopplade in kameran för att ladda över bilderna till datorn, som jag gör dagligen, men jag hade glömt att stänga av kameran när jag satte i sladden i datorn. För säkerhets skull har jag prövat ett par gånger, men med exakt samma resultat, fastän kameran var avstängd. Min fråga är nu alltså: kan man lösa problemet med en ny sladd eller är det kört? Kameran fungerar som vanligt, så den verkar inte ha tagit någon skada.

2 kommentarer:

Howdy Sailor sa...

Det här låter ju både eländigt och konstigt. Själv har jag inget svar alls men jag vet att din son har två nära vänner som är riktiga fenor på såna här problem. En av dem bor inte långt ifrån dig (han var bestman på vårt bröllop) och den andra kommer hit och hämtar en grej när du sitter barnvakt. Då kan du passa på att fråga honom.

Lycka till och kram!

MiA sa...

Hej Kristina!
Så trist med datorstrul. Hoppas du får hjälp så det löser sej!

Kram
MiA