fredag 8 maj 2009

Bredbandsproblem


Om ni undrar vart jag har tagit vägen, så har jag uppkopplingsproblem. Det mobila bredbandet går på GPRS istället för 3G eller GSM som det brukar och allt tar en förfärlig tid. Jag orkar helt enkelt inte vänta. När jag skall skriva kommentarer, så kan inte websidan visas etc. Jag har inte glömt någon av er, men för tillfället och tills det blir ordnat ligger jag lågt. Tele 2 lovade igår att de skulle göra något under natten, men ingen förbättring har skett.

Stickningen är på plats igen! Snälla älskade sonen hämtade den till mig när han hade ärende till stan'. Jag har faktiskt kommit så långt på den att jag beräknar vara klar inom någon eller några veckor. Har du glömt vad jag stickar på? Här är en bild från tidigare inlägg.

3 kommentarer:

MiA sa...

Åh vad jobbigt med uppkopplingen! Vi hade strul med Tele2 när vi flyttade till vårt hus. Vi tjatade i tre veckor utan att något hände... till sist tröttnade vi och bytte till Telia.

Fantastisk stickning du håller på med!

Kram
MiA

Tant Kofta sa...

Hej Kristina!
Jag har boken med fiskartröjor men har aldrig samlat energi nog att ge mig i kast med någon av dem.
De är underbara och den du gör särskilt fin. Tror att färgen kommer att klä dig mycket bra. Behöver du fotohjälp så vet du att jag tycker det är väldigt roligt att fotografera
Ha en bra helg!
Hälsar Koftan

teresa sa...

Vad fin tröjan blir!