fredag 10 april 2009

Årets andra bad

Har man galna ungar som barnbarn, så har man. Igår var de på promenad med sina farbröder och hamnade på stranden. Självklart ville de känna på vattnet! När de känt efter ville de bada! Så alla badade i det kalla vattnet och kom hem och berättade om sina bedrifter.
Idag skulle jag ha hand om dem, när fadern hade sedvanlig herrmiddag på långfredagen. Mannen och sönerna skulle ju vara där, så jag skulle ensam ha hand om dem. Jag planerade redan på förmiddagen att vi skulle gå till blåsippsbacken och ha pick-nick, så jag gjorde paj och risgrynspudding. Men nej! När barnen kom hade de badkläderna med och ville gå till stranden. Alla badade och hjälten för dagen är den minsta tjejen, sex år. Hon badade fyra gånger, sam under vattnet och hoppade två gånger från bryggan. Däremellan gick hon omkring i våt bikini och verkade inte frysa alls. Ibland undrar jag hur de är skapta!
5 kommentarer:

sunna sa...

Underbara bilder, då är det sommar alltså

fale artut sa...

Hahaha!!! Härligt! Här har vi IS och SNÖ, helt galet att se dina bilder! Det är rätta tagen, men jag förstår att du huskes!? Barn har ett annat fett, som små lamm tror jag, och inte så mycket begrepp och förutfattade meningar....Tack, underbart!

Annabell sa...

Oj, oj, oj! Ser härligt ut, men ack så kallt det måste vara! Hur många grader kan det vara i vattnet? Glad Påsk!

teresa sa...

Jag funderar på premiärdoppet imorgon - jag förstår precis dina barnbarn... Allt över 8 plus är ok...

Samtal från min trädgård sa...

Jag förstår dem, är själv helt vild med vatten, men ingen i familjen har badat ännu.