lördag 29 november 2008

Nya bekantskaper


Idag regnade det när det var julmarknad. Typiskt! Försäljningen gick sådär. Trots det har det varit en trevlig dag med nya bekantskaper. Mina grannar bland stånden var t.ex. Nils-Erik Gustavsson som slöjdade i trä och som hade fina äggostformar till försäljning. En annan hade en nätbutik som hette Ganemyr Hem. Där fanns fina saker, som är lämpliga som julklappar kanske?
Som du ser härintill har jag fått en utmärkelse av MiA Tack! (Klicka där för att nå blogen). Hrm...man skall nog skicka vidare den till tre favoritbloggar, tror jag. Jag skulle vilja skicka den till fantstiska PetraO, men hon har redan fått den, så jag skickar den bara till två! De är Bohusstickan och Tant kofta.

4 kommentarer:

teresa sa...

Tack, vad glad jag blir! Skulle vlija skicka den tillbaka till dig, men det går väl inte...?
Tråkigt att julmarknaden inte blev helt lyckad, men det kommer ju fler jular...
Fick tyvärr ingen skjuts, därav inget besök.

Tant Kofta sa...

Tack snälla Kristina för utmärkelsen! Jag blev så glad!
Det är så inspirerade att läsa bloggar och det är kul att gå och klura på vad man ska visa och skriva om härnäst.
Kram från Koftan

frisky frog sa...

Visst är det konstigt med marknader? Ibland säljer man som smör i solsken och ibland går det inte alls. Lite frustrerande förstås när man kämpat för att få färdigt sina alster. Fast vem vill INTE ha dina saker?
/Kram

kristina sa...

Tack Frisky Frog för uppmuntrande ord! jag skall ju till Börjesgården i Lindome på fredag och då kanske det går bättre, vem vet?