lördag 8 november 2008

Fotpall

Nu skall jag åka till landet för att bl.a. assistera vid visning av operaföreställning på Skärhamns bio. Doctor Atomic av John Adams visas ikväll direkt via satellit. Jättehäftigt att man kan gå på "The Met" i Skärhamn. Jag har aldrig hört eller sett denna opera, så det skall bli spännande.
Eftersom jag inte denna gång tar med mig datorn undrar jag vad jag kan lägga in för bild idag. Svaret ligger bokstavligen vid mina fötter. Här är en fotpall med petit point, som jag sydde och monterade när jag själv gick på textillärarutbildningen på 70-talet. Jag kan tänka mig att jag ville göra ett modernt motiv i gammal teknik. Visst lyser det 70-tal, men också Kristina tror jag.

5 kommentarer:

Lenis sa...

Vilka härliga färger! Den pallen var jättefin. Har aldrig provat petit point, så nu har jag ytterligare en teknik på "att prova listan".

Janette sa...

petit point står på min lista med. har bara gjort det vanliga stygnet för tavlor och så

jättefin

Damen sa...

Outgrundliga äro... skulle jag sagt om jag var religiös. Jag läser Raggopardens blogg och via henne hittade jag Howdy Sailor och genom henne hittade jag dig. Och genom dig hittade jag en garnaffär som jag inte kände till fast jag bor så nära! Kul! Nu ver jag vart jag ska promenera nästa lediga dag. Tack!

Howdy Sailor sa...

Har tänkt på dig en massa idag!
Kram

frisky frog sa...

Väldigt fin fotpall och så mycket Kristina!
/Kram