måndag 27 oktober 2008

Min salong

Jag har nu fått ett foto på mina sockor i socktoberfesten!


Jag kände då att de bäst skulle passa i stil i min salong. Jag har en mycket vacker salong.
Tyvärr inte i verkligheten utan i mitt dockskåp, som helt är min mammas verk! Jag fick dockskåpet i omgångar under hela min uppväxt och långt senare i livet också. Egentligen fick jag aldrig leka med det själv utan att mamma var med, så egentligen var det väl mammas skåp, men varenda detalj har varit en födelsedagspresent eller en julklapp till mig. Mattan har jag sytt, det är väl det enda. Som du förstår var mamma fantastiskt duktig på att måla. Väggarna har hon formgivit och utfört och den ovala tavlan med damportträttet har hon också målat. Jag kommer nog att återkomma med andra rum efter hand om du är intresserad.

10 kommentarer:

PetraO sa...

Jag vill gärna se mer av det fantastiska dockskåpet - men jag tror jag tar med mig Freja och kommer och ser det "live" istället! Sockorna är ljuvliga! Kram

Textil stil sa...

Jättefina sockor och vilket fantastiskt dockhus.Tänkte faktiskt på dockhus just idag när jag satt och broderade små små korsstygn med sytråd.Det var ju Emma A som gjorde det första terminen på slöjden när hon byggde och inredde sitt fantastiska dockhus!

goooooood girl sa...

Good good good......

Kaja sa...

Fantastiskt dockskåp och underbara sockar!

MiA sa...

Oj så vacker salong! Vilket skickligt hantverk att åstadkomma något så fint :) Var stolt över din mamma och dockskåpet!

Önskar dej en mysig kväll!
MiA

Dödergök sa...

Å så fina strumporna blev, det är så fint med rosmönster tycker jag!

blomman sa...

vilket fantastiskt rum! Man blir sugen på att få se mera..Vill du ha? Behöver du? ytterligare saker till dina dockor så vet jag en kvinna här i trakterna som gör otroliga dockprylar. Kanske nått att önska sig i julklapp?

Annabell sa...

Vilket fantastiskt dockskåp, det vill jag gärna se mer av. Jag älskar dockskåp! Kram.

hea sa...

Vilka vackra sockor!
Och dockskåpet! Wow! Förstår nästan att du inte fick leka med det, utan att mamma var med... Otroligt fint! Vill gärna se fler rum!

heidi sa...

Sockarna är jättefina, men dockhuset är verkligen i särklass vackert!

jag skulle också vilja se mer av det!