söndag 12 oktober 2008

Färdiga sockor och fuchsior igen

Jag har haft abstinensbesvär över helgen. Jag glömde datorn i stan' och hade tagit kort på de färdiga sockorna för att visa resultatet. Nu är jag hemma och kan äntligen gå in och blogga igen!
Som du ser har jag tvättat och trätt på skaften på duschtvålsflaskor för att hålla ut det tvåfärgsstickade partiet. Det övriga är bara tillslätat. Alpacka har den egenheten att resårerna alltid blir väldigt fula, men det är inget att göra åt det, vad jag kan förstå.
Dessa fuchsior har börjat blomma nu först! Jag har aldrig sett några så fantastiskt stora blommor. Kolla mot min hand, så ser du storleken. Riktiga skönheter!

12 kommentarer:

Helena sa...

Akta dig, du ser att bloggning är beroende framkallande:) Vilken underbar Fuchsia, vet du vad den heter. Jag har blivit lite frälst på dem i sommar, det finns ju så mpnga helt fantastiska.

Helena sa...

Många heter det ju:)

kristina sa...

Nej, Jag vet inte vad den heter på rak arm, men jag skall försöka ta reda på det. Jag vet iallafall att jag har beställt den från Rockdala/Wibrants trädgårdar. Det var inför förra sommaren så det är andra säsongen. Busken är stor, men som sagt, blommor först nu. Det kan bero på alltför skuggig placering.

PetraO sa...

Grymma sockor - och fuchsian ska vi inte prata om - underbar! Och jag ser fram emot morgondagen, det ska bli väldigt mysigt!

Annabell sa...

Fantastiska blommor och sockor!

Tant Kofta sa...

Det här med att blogga och att läsa andras inspirerande bloggar är som sagt beroendeframkallande.
Vi får trösta oss med att det inte är hälsovådligt eller skadar andra :-)
Härliga sockor!

hea sa...

Åh, vilka vackra blommor! Och sockorna är alldeles ljuvliga!!!

Lilla-Anna sa...

wow vilken blomma och sockorna är lika vackra... ja man får ett begär av att blogga....

MiA sa...

Hej!
Jag skrev just hos PetraO också, att jag beundrar er som stickar sockor! Dina är ju helt underbara! Rosa och grönt är fint :)

Fantastiska fuchsior!! Jag tror aldrig jag har sett så stora förut!

Ha en underbar dag!
MiA

blomman sa...

Vilka sockor och vilka blommor.....jag är imponerad av båda.

frisky frog sa...

Vilka fina sockar! Du har så inspirerande bilder på din blogg, inte minst påa lla blommor. Jag får nästan - men bara nästan - lust att engagera mig i min trädgård.
/Kram

Mia sa...

Å vilka finfina sockar! Kul att läsa din blogg idag, bloglines har inte visat dina inlägg på ett tag och idag hade jag 8 (!) nya att läsa. Ser att du varit flitig på alla sätt ;)