lördag 27 februari 2010

JeansväskaSenaste återbruksprojektet! Materialetbestår av övre bakstycket på jeans + en avlagd herrskjorta + röda sick-sackband. Fodret fick sys i för hand för att bli snyggt. Jag sydde på maskin först, men det blev inte fint nog, så jag fick sprätta och göra om det för hand. Att sy i jeans är ingen barnlek.

8 kommentarer:

The Willow Fairy sa...

Läckert - undra om man kan sno et par långt in i garderobens mörker utan att det märks?

Sunna sa...

wow, nu blev jag tonåring igen och läser i starlet vad man kan göra av gamla jeans. Jag gjorde en likadan som din och använde den till den ramlade sönder. visst kan jag göra en som stickväska idag

fale artut sa...

Ja, man SKA inte slänga brukbara tyger, jag får allt göra en insats och gå igenom tyger, jag har en plan, men det tar sin tid!
Mycket inspirerande! Och tack igen för vantmönstret, Du kan tro att det är EXTRA!

Hanna Skapar sa...

så finurligt^^ och fint blev det.

Bibbi Maria sa...

Hej! Kul att se att den blev så fin! Jag håller nämligen själv på med en Jeansväska och jag är lite nervös just för att det är lite tjockt här och där ;) Himla fin blev den och fräckt med återvinning!

frisky frog sa...

Åååå, den som ändå fick vara med på den där kursen... Fina väskor som blir härlit inspirerande.
Jag håller med dig angående banden. Har testat några olika tillverkare, men med samma tråkiga resultat. Kanske att man skulle tagit påstrykbara istället...
/Ha en skön söndag!

Pixi sa...

HAHA Ser precis ut som en bak ,jättecool!!=)

bissa bus (FB) sa...

Googlade på jeansväska och denna var helt klart snyggast! Ska försöka mig på en väska. Annars blir det mest jeanskjolar jag syr.