torsdag 31 december 2009

Gott slut och Gott Nytt år!


Idag skall jag till Mölndals sjukhus och sitta hos mamma. Hon ramlade i förrgår och fick en spricka i bäckenet. Det var ambulans till sjukhuset och personalen på boendet ville att jag skulle följa med, eftersom de inte hade någon som kunde följa med. Här var det vid tillfället fullt ös med kalas och jag hade druckit och kunde inte köra. Jag ringde mina bröder och där var det liknande situationer, men en av dem kunde åka in från Tjörn och möta upp.

Är det inte typiskt att olyckor ofta händer när man har kalas? Så har det varit tidigare i livet också. Jag minns en påsk när sonen bröt armen och ingen av oss kunde köra, utan vi fick ta taxi från Tjörn till Kungälv den gången!

Nåja, allt har väl gått bra så här långt. Min andra bror satt hos mamma igår och idag är det min tur. Skönt när man är flera som kan dela på uppgiften! Huvudsaken är att mamma inte far illa!

Nu vill jag avsluta året med att säga Gott slut och Gott Nytt År och Tack till alla underbara bloggarvänner!

6 kommentarer:

Samtal från min trädgård sa...

Gott nytt år till dig och din familj och hoppas att din mamma snart kryar på sig.

Carina sa...

Jag önskar också ett Gott Nytt År till dig och din familj. Du har blivit en kär bloggvän under det gågna året. Hoppas din mamma mår bra för övrigt och snart får komma hem.

Call design sa...

Hoppas att din mamma blir bättre!
Många gott nytt år hälsningar!

The Willow Fairy sa...

Ett gott nytt år till dig också och en önskan om att det nya blir bättre än det gamla slutade...

PetraO sa...

Hoppas att hon snart är på bättringsvägen! Ett riktigt Gott Nytt År önskar jag dig och de dina! Kram

MiA sa...

Gott nytt år!