onsdag 19 maj 2010

Mellan hägg och syren!

Jag vet inte vad ni har gjort på sista tiden, för jag själv har gått vårrusig i trädgården och jobbat, när jag inte varit på arbetet, umgåtts med familj och vänner och barnbarnen, såklart! Plötsligt fanns det ingen tid att blogga! På gott och ont får man väl säga, för nu har två plagg blivit färdiga. Ja, den ena koftan skall få knappar isydda. Jag har varit hos Butik Bolla och inhandlat dem idag. Jag har två varianter att välja mellan och ni får inte veta hur de ser ut förrän de sitter i koftan. En dag skall den fotas på också. Då kommer också mönsterupplysningar för den som är intresserad.

Just nu, i solskenet, i ogräset, i trädgården, i stan' får du se halva koftan.


Jag sitter med min lilla dator och hittar inget bildbehandlingsprogram, så jag kan inte minska bilderna, så jag visar bara en.

6 kommentarer:

The Willow Fairy sa...

Pratade precis om det uttrycket idag - ha det så gott...

Myggan sa...

Superfin!
/Anna

fale artut sa...

Mellan hägg och syrén sjunger Ulf Lundell om. Då borde man stänga och bara njuta, det säger vi men det brukar vara fullt upp ändå! Men här är det alldeles för blött... Har plockat in lite narcisser!
Så vackra blommor du visar!!

Annabell sa...

En så´n härlig kofta!

Textilgaraget sa...

Mellan hägg och syren skall man inte jobba, utan bara njuta av allt som växer. Nu har värmen kommit så tiden mellan hägg och syren kan bli kort. Så passa på. Ha en skön kväll //MalinSj

Tant Kofta sa...

Det skall blir spännande att se koftan!
Många vårhej från en annan Kofta