måndag 13 juni 2011

Sommar, sommar, sommar...!

Nu börjar det gå mot ledighet! Efter en vår som inte liknat något annat, börjar det gå mot det normala. Just därför känner jag för att uppdatera bloggen med mina blomsterfavoriter, just nu, och en ny kofta.

Kan det bli mer härlig försommar än med aklejor i solsken. de gör sig riktigt bra med rävsvansarna, som jag inte hunnit rensa bort.

Pioner verkar också vara allas favoriter. Även mina! Dessa är helt ljuvliga, särskilt ihop med daggkåpans läckra limegröna blommor.

Koftan är stickad i gammalt garn från 60-talet, men med möster från vårens kollektion från Drops. Originalet är stickad i Drops Alpacka. Jag blev så förtjust i modellen att jag av bara farten gjorde en i Baby alpacka silk. Också från Drops! Den har jag gjort utan hålmönster på bålen. När den är helt färdig återkommer jag med den!


Kram till alla från Kristina

3 kommentarer:

Tant Kofta sa...

Så roligt att se din blogg uppdaterad!
Fina blommor och jättevacker kofta.
Med hej fr. Tant kofta

fale artut sa...

Kram! Fint, som vanligt! Vanligt kan vara väldigt skönt!

ewa-christine sa...

Hej där, ibland så är det mer och ibland mindre. Samma här (ullkurs i Linköping), spinna inte min grej!!
Vilket fint mönster på koftan (evighetsjobb och konst skulle jag säga), tålmodighet helt klart. Hoppas sommaren ger dig mycket sol, värme, glädje och avkoppling. Sköt om dig och njut så mycket du orkar!!
kram ewa-christine