onsdag 7 april 2010

Stickning på väg

Jag sa häromdagen att jag skulle visa stickningen först när jag kommit till okets sammanstickning, men det är väl inte värre än att man kan ändra sig. Nu har jag kommit en bit på ärmen (sticksättet tar en väldig tid!) och färgerna i garnet visar sig så fint, tycker jag, så jag tog några foton för att visa.

Tuppen och hönan vill också säga hej!

5 kommentarer:

frisky frog sa...

Delight? Snyggt är det i alla fall. Stickar en kortärmad kofta i en annan färgställning och tycker att garnet är botten. Allt från sytrådstunnt till eskimo-tjockt. Effektfullt i och för sig, men inte roligt när garnet går av.
Ha det gott i vårsolen!
/Kram

Myggan sa...

Tur att smaken är som baken....=) Jag har förstått att du gillar garnet. Jag tycker färgerna är underbara och det blir så mjukt och fint färdigstickat, men ack så tråkigt att sticka med.
/Anna

teresa sa...

Vackra nyanser på garnet.
Undrar om jag hörde din önskning i P2? Lyssnar ofta på förmiddagarna, just nu är det bara klassisk musik som funkar. Vad önskade du? Kollade på hemsidan men kunde inte se?

kristina sa...

Hej Teresa!
jag önskade pappans area i andra akten av "La Traviata". Min bild på en kamelia och delar av mitt brev var citerat igårdagens presentation på hemsidan.

Maria sa...

Jag håller också på med en troja i samma Delight. Visst är färgerna snygga, men de kan variera en hel del mellan nystanen.