onsdag 23 september 2009

Babykofta med mogna och omogna tomater
Vad har tomatklasarna från mina "Hundreds and thousands" med en babykofta att göra? Jo, färgen på koftan är lite som de omogna tomaterna och knapparna har färg av de mogna. Det var inte någon tanke från början, men nu när jag skulle lägga in bilder på den färdiga koftan såg jag sambandet och fick fota tomaterna för att visa det.
Min underbara vän och kollega PetraO har gjort sådana här små koftor, som jag blivit så förtjust i, så jag bad henne om mönstret. Det hade hon hittat på denna länk .
Jag hade lite överläggningar med mig själv om vilken typ av knappar jag ville ha och tänkte mig sådana som nu sitter där, men jag fann inte några i den stilen , fastän jag gick till flera butiker. Då tänkte jag att grå pärlemorknappar nog skulle vara ett fint alternativ, men hade inte heller sett sådana i rätt storlek.
Idag var jag i centrum och då passade jag på att gå till Knapp-Karlsson och där fanns flera olika rödvita knappar att välja emellan. Fantastiskt! Nu är de på plats och för mig känns de som pricken över i.

4 kommentarer:

fale artut sa...

Helt enkelt bedårande! Och vilken sammankoppling! Precis på pricken!

Evas Passion sa...

Jattefin kofta!!!!Och kul med tomaterna,sa ratt!!!!

Ha en bra dag!Jag maste fortfarande kopa knapparna...i helgen.

Eva

Myggan sa...

Supersöt!
/Anna

Zan sa...

Mycket fin kofta!