fredag 13 februari 2009

En "shoppingväska".

Igår sydde jag en väska utifrån en bok som heter "Fölg tråden" av Anne-Pia Godske Rasmussen. Jag har tidigare, i ett sammanhang, där en student sytt en väska på kurs hemma hos författaren, förälskat mig i det gulliga uttrycket på allt i boken. Det finns en dualism hos mig. Jag gillar både det strama, rena, och det blommigt gulliga. Jag tycker inte heller att jag behöver välja, utan dessa smakriktningar körs parallellt. Studenten skaffade boken till jobbet och så gick några år. Nu gjorde jag slag i saken och här är resultatet nästan färdigt. Enligt boken skall det vara en blomma som dekoration, men min man tyckte att jag skulle göra något efter eget huvud istället, eftersom han tycker att det brukar bli bättre. Härligt med en så uppmuntrande man, eller hur? Nu får den alltså stå till sig tills jag vet vad jag skall smycka den med. Kolla också mitt namnband som jag använder för första gången. Här dubbelvikt i ena sidan. Bandet har jag beställt hos minanamnband.



Jag vill också visa tidigare visade snödroppe som sedan några dagar kommit så långt att droppen hänger, trots kyla och pudersnö.

7 kommentarer:

frisky frog sa...

Väldigt snygg väska! Visst är det kul att man kan sätta sina egna tags på det man gör!
/Ha en skön helg!

hea sa...

Vilken underbar och litet annorlunda modell på väska! Den gillar jag verkligen!!!!

teresa sa...

Lila snödroppe, så fin.
Namnbanden var fina också. Har länge tänkt beställa, men kan vare sig bestämma färg eller vad det ska stå på..

teresa sa...

Det ska stå LILLA snödroppe...

Annabell sa...

Jättefin väska och snygga namnband!

Jennie sa...

Härlig väska! Nu blir jag sugen på att packa fram symaskinen!

blomman sa...

Roligt intiativ att du skall fira internationella kvinnodagen med kurs! Snygg väska , borde själv sy mig en. Behöver verkligen en.