fredag 20 februari 2009

Fler skor! Blir du trött?


Du kanske tycker att det blir enformigt med alla dessa skor, men det tycker inte jag. Jag tycker de är jätteroliga att göra och man kan variera dem i oändlighet. Jag försöker att göra alla något olika. Det finns vissa rosa favoriter, men även dem försöker jag göra något olika om än med små skillnader.
Om du undrar vad för sorts bomull skorna står på så är det snö. Våren som började visa sig har sedan en tid bytts ut mot vinter. Det blir till att krypa ihop i soffan med någon trevlig film och en stickning. Jag har just börjat med en ny vintage-stickning. Den kommer jag att återkomma till, för batteriet tog just slut i kameran och jag måste ladda dem först.

3 kommentarer:

teresa sa...

Skorna är bedårande.
Det ska bli spännande att se vilken din vintage-stickning blir. Jag har ännu inte hittat ett tillräckligt lockande mönster.

Textil stil sa...

Inte alls enformigt.Skorna du gör är så fina.Ska bli spännande att se vad du valt för mönster till vintagestickningen.Trevlig helg!

husno15 sa...

Hej Kristina!
Tittar in för att berätta att jag öppnat min butik..äntligen.namnet är No15 tack för ditt förslag..det var också bra!Bloggar nu inte på vintage shabby chic utan No15.
Kram/Trevlig helg!