söndag 8 februari 2009

En Utmaning!


Igår fick jag en utmaning att visa en bild och berätta kring den. Det är kringgärdat med vissa regler så jag blev lite rädd att det skulle vara en dålig bild, eller kanske en bild på familjen, vilket jag normalt inte visar på bloggen. Tursamt blev det en bild på sådant jag gillar väldigt mycket, nämligen en bild på jätteblommande s.k. amerikanska hängfuchsior. Jag är inte helt säker på vad just denna variant heter men tror det kan vara Dancing flame. Underbart vacker är den i alla fall. Här porträtterad ovanifrån, vilket kanske inte är dess mest spektakulära sida. Jag köper pluggplantor från Easy-plant och driver ett tag innan jag planterar dem i amplar i uterummet på landet. Prisvärt och bra, tycker jag! Jag har beställt iår igen.

Nu skall jag skicka utmaningen vidare till sex bloggar. Jag antar att detta kommer att gå runt mellan bloggarna så att alla snart har blivit uttagna. Skickar jag utmaningen till någon som redan gjort detta ber jag om överseende. Färgrik färg rik, Honungsboden ,högform ,Kollobarnet, Mot nya tider ,Okejdå

Vill ni vara med, så är detta reglerna:
* Gå in i din mapp Mina bilder
* Välj därefter den sjätte bilden i den sjätte mappen
* Visa bilden på bloggen och skriv något om den
* Invitera sex nya bloggare att vara med på utmaningen
* Länka till dem och låt dem veta att de blivit utmanade

5 kommentarer:

Maria sa...

Åh vilken fin fuchsia! Jag köpte för en del år sedan pluggplantor, men sen har det inte blivit av. Kanske skall göra det i år igen.

Tant Kofta sa...

En sån härlig fuchia, nu längtar jag till vår och sommar.
Hej fr. Koftan

Janette sa...

hej hej, jag har redan blivit utmanad. postade det igår tror jag :-)

ha det så bra

teresa sa...

Härkug bild, så fint med det lilla gröna "hänget" ovanför de vackra rosa kronbladen.

teresa sa...

Jag slant på knapparna, det ska stå "härlig" såklart...