söndag 16 januari 2011

Bubblor - babykofta nästan utan montering


Koftan är färdig. Den känns som ett riktigt basplagg. Mönstret ger extra luft och därmed isolerar den bättre än en slät kofta. Tyvärr har jag ingen att fotografera den på, för Tristan bor i Stockholm, men jag hoppas att mamma eller pappa tar ett bra foto på honom i koftan, så att mönstret ser trevligare ut. Kommer snart till Tummelisa!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken fin kofta! Så snyggt med raglanärm, och smidigt. Vad har du använt för mönster?

Eva

miastick sa...

Jättesöt kofta!
Skulle behöva råd av dig, om min tröja som färgat av sig. Se min blogg. mia@mia-edvardson.se
Tack på förhand!
/Mia

Carina sa...

En klassisk liten kofta med en bra raglanärm. Kunde inte varit bättre. Min uppfattning är att raglan är väldigt bra när det gäller barnkläder och denna var jättesöt.

miastick sa...

Tusen tack! Ja, det var Anna A som tyckte att jag skulle avvakta med att göra något förrän jag frågat dig, för du kan allt säger hon.
Kram
Mia

Kristina sa...

Anonym Eva har frågat vilket mönster jag använt. Meddelas härmed att mönstret kommer att finnas hos Tummelisa garnaffär. jag väntar på ett kort med babyn i först.

BiZen sa...

Supersöt kofta!
Önskar det komer en baby snart så jag får sticka sånt igen....
//BiZen

Carina sa...

Kristina! Nu har jag kommit så långt med koftan så att jag har stickat på ärmarna på koftan. Jag undrar bara: de 8 maskorna som sätts på en tråd vid varje ärm, vart ska de ta vägen? Hoppas du förstår vad jag menar.