söndag 6 juni 2010

Äntligen kom friggeboden!

I onsdags kom äntligen friggeboden på plats. Vi har väntat på det i 2-3 år, beroende på hur man ser det. Det är gymnasieungdomar på byggprogrammet som byggt, och eftersom det har varit ett undervisningsobjekt lika mycket som ett beställningsarbete, så har det varit skolans villkor som gällt och då har det tagit så här lång tid.
Huset kom i två delar på en stor lastbil i måndags. Då var kranen inte tillräckligt hög för att få huset på plats, utan det lastades av på parkeringsplatsen. I onsdags kom en högre kran och lyfte det på plats, men då var jag på jobbet, så det är inte dokumenterat. Nu ser det ut så här!
På måndag och tisdag skall det förhoppningsvis färdigställas.

6 kommentarer:

Tant Kofta sa...

Åh så roligt!
Många varma hej fr. Koftan

fale artut sa...

Grattis! Det där kan ju vara ett riktigt SKAPARHUS! med plats för gäster! Fast här har skapandet verkligen brett ut sig, får allt samla ihop mig lite! Ha de!

Maria sa...

Så fin den ser ut, ska bli spännande att se den färdig

Hej från
Maria i Grebbestad

MiA sa...

Wow vilken vacker friggebod! Färgerna är superfina.. påminner lite om husen på Färoarna, svart och med färgade knutar och fönsterramar :)

Nä, jag kan inte hålla mej helt till stenålderskost heller. Äter fortfarande smörgåsar till frukost. Men jag försöker minska på spannmål och mjölkprodukter. Märker faktiskt stor skillnad, magen mår mycket bättre :))

Textilgaraget sa...

Lycka till med friggeboden! //MalinSj

Howdy Sailor sa...

Underbart. Barnen säger att det är de som ska bo i den i sommar. Du och farfar får bo kvar i huset, säger de.