måndag 15 mars 2010

Återseendets glädje

Hej alla bloggvänner!
Jag har inte försvunnit, jag har bara haft så himla mycket att göra, så att jag har fått låta datorn stå ett tag. Jag har fått flera soliga awards som gläder mig oerhört! Just därför känner jag mig ännu mer som en person som inte bryr sig om andra! Men misströsta inte! Jag bryr mig verkligen om er, fastän jag tagit en dator-time-out!
Vi har varit och öppnat upp på landet denna helgen! Herregud, så där såg ut! Jag skall inte gå in på detaljer, men dusch- och toa tog ungefär två dagar att få rent. Min man gjorde köket fint, så vi har hjälps åt. Slutligen ägnade jag min födelsedag åt att plantera om 3/5-delar av pelargonierna.
En rolig sak med att komma tillbaka efter en längre tid är att man ser med nya ögon det, som annars är så vardagligt när vi bor där kontinuerligt. Så t.ex. återupptäckte jag denna ask med Gårdastärkelse, som fanns hos pappas faster och som jag tog hand om när hon dog för 40 år sedan eller så. Är den inte helt ljuvlig?
Och titta när solen lyser igenom en vinteröverlevd oxalis! Man blir glad! Jag känner mig som våruppväckt själv och nu börjar den delen på året som jag tycker är allra bäst.

5 kommentarer:

Lavendel sa...

Velkommen igen - dejlige fotos!

Annabell sa...

Vad härligt att väcka våren till liv och vilken underbar ask! Välkommen tillbaka.

Carina sa...

Välkommen tillbaka!

Data-time-out? Vad är det för något? Finns inte i min värld. Men ibland hinner eller orkar jag inte med vara sig min egen eller andras bloggar. Ibland orkar jag läsa men inte göra inlägg eller lägga kommentarer. Men datorn är på varje dag.

The Willow Fairy sa...

Vilket läckert foto det med oxalisen. Man får verkligen vårkänslor av solstrålarna.

Moxy sa...

Håller med. Underbar vacker ask.